Skip to content

Websites

Ossenkamp vakantiehuis

Ossenkamp vakantiehuis
Vakantiehuis Ossenkamp, net buiten Hellendoorn, heeft sinds kort een nieuwe WordPress site. Indigo mocht deze ontwikkelen. En site met veel informatie over het vakantiehuis zelf en de omgeving. En natuurlijk de mogelijkheid om te boeken. Klik op de link om de site te bekijken.

Nix1 Art
Voor een bedrijf dat prachtige klokken maakt van Nixie-buizen ontwierp Indigo onlangs deze twee-talige site. Een tijdloos design voor een tijdloos uurwerk. Nix1.art vertelt het verhaal van het ontstaan en het oorspronkelijke gebruik van deze prachtige buizen die nu dienen als cijfer-houder.

Nix1art nixie klok
Celtic Mist Ierse muziek

Celtic Mist – Ierse folk muziek
Voor de Ierse folk muziekband Celtic Mist, ontwierp en produceerde Indigo deze sfeervolle site. Met prachtige foto’s uit het prachtige Ierland. Uiteraard zijn er de komende optredens te vinden en is er een mogelijkheid deze band te boeken.

Muziek in de Tuin
Een paar muziek-enthousiastelingen organiseren op dit moment het festival Muziek in de Tuin. 9 groepen muzikanten geven in 9 tuinen in Hellendoorn een optreden van 3 x 40  minuten. Het publiek kan daarna een andere tuin opzoek voor andere muziek. Indigo realiseerde het logo en de website.

Muziek in de Tuin Hellendoorn
Manege 't Oale Spoor

manege ’t Oale Spoor
’t Oale Spoor is een prachtige manege in Hellendoorn , waar jong en oud kan genieten van paardensport. Indigo werd gevraagd een site te maken voor deze stichting met een duidelijke opdeling in drie afdelingen, namelijk de Hertruiters, Helderse Voerluu en de Stichting die de manege beheert.

Com groen
COMgroen voorziet in een energielabel voor woning of bedrijfspanen en geeft energiebesparingsadvies. Zij adviseren over investeringen in isolatie, (hybride) warmtepomp, ledverlichting, zonnepanelen en zonneboiler.

Comgroen
Weidezicht Bed & Breakfast

Weidezicht bed & breakfast
Voor bed & breakfast boerderij Weidezicht, maakte Indigo enkele jaren geleden een sfeervolle website, die precies past bij de sfeer die er in en rond deze historische boerderij hangt. Ook het logo van Weidezicht is ontworpen door Indigo.

Bewegen natuurlijk!
En het liefst buiten, in de natuur; want de natuur inspireert. Naast het logo dat Indigo ontwierp, mochten we ook de site voor Bewegen natuurlijk realiseren.

Bewegen natuurlijk
Back To Top