Skip to content

Posters

Beachsoccer
De supportersclub van Voetbalvereniging Hellendoorn, organiseert jaarlijks het Beachsoccer strandvoetbaltoernooi. Al meer dan tien jaar ontwerpt Indigo daarvoor jaarlijks een nieuwe poster.

Oud ijzer-actie
Ook voor de voetbalvereniging Hellendoorn, werd enkele jaren geleden een poster gemaakt. Zij organiseerden een oud ijzeractie om de kas te spekken. De combinatie van een foto van een verroeste auto met een foto van het hoofdveld, leverde dit resultaat op.

MIX night
Ladies Night was al een begrip. Mannen Avond ook. Een restaurant uit Hellendoorn kwam met het idee deze twee te ‘mixen’ en vroeg Indigo voor het ontwerp van een poster.

The Crucifixion
Het koor Looft den Heer uit Hellendoorn voert rond de Pasen het muziekstuk The Crucifixion van de Engelse componist John Stainer uit, over lijdensweg van Jezus tot aan zijn kruisiging. Indigo ontwierp deze poster.

Helders Fees
Helders Fees is een begrip in Hellendoorn, In de laatste week van de bouwvak komen alle ‘Heldersen’ hiervoor terug van vakantie. Indigo ontwierp deze poster, die daarna jarenlang is gebruikt om het programma bekend te maken.

Back To Top