Skip to content

Banners

Buildingcare bouwtechnische keuringen & taxaties
Deze klant van Indigo presenteert zich regelmatig op officiƫle bijeenkomsten waar bouwprojecten worden gestart of geopend. Indigo ontwierp deze banner.
Breedte 100 cm, hoogte 200 cm.

Jan Immink agrarisch bouwadvies
Voor een bedrijf, werkzaam in de agrarische sector, stelde Indigo dit spandoek samen. Het milieu-technisch advies is gewenst bij de bouw van nieuwe dierenhuisvesting. En dat laat het beeld zien.
180 cm breed en 115 cm hoog.

Braakhuis optiek
Een recht-toe-rechts-aan aanbieding van een opticien uit Hellendoorn. Geen fratsen, maar grote letters en in lijn met de huisstijl. Voor gebruik in een stoepbord van 80 cm breed en 120 cm hoog

Sluyer rietdekkers
Rietdekker Sluyer uit Den Ham vroeg Indigo een bord te ontwerpen dat een duidelijk beeld gaf projecten. Zowel nieuwbouw als het herstellen van oude rieten daken.
Breedte 180 cm, hoogte 84 cm.

Jacobs slapen Nijverdal
Beddenspeciaalzaak Jacobs uit Nijverdal gaf Indigo de opdracht voor het maken van deze banner. Betaalbaar slapen en toch luxe.
Breedte 200 cm, hoogte 100 cm.

Celtic Mist
Voor de Ierse Folkmuziekband Celtic Mist, ontwierp Indigo deze banner. Op de achtergrond een eigen gemaakte foto van het Ierse landschap nabij Wicklow Mountains. Deze banner dienst als achtergrond bij optredens van deze band.

Back To Top