Skip to content

Flyers & brochures

PvdA campagne 2018
Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ontwierp Indigo een poster, social-media advertenties. En daarnaast een flyer waarin de standpunten uiteen werden gezet.

Wispels verzekeringen
Wispels verzekeringen stelde een personeelsarrangement samen voor één van haar klanten. Indigo realiseerde daarvoor een flyer waarin het arrangement wordt toegelicht.

Kerkbalans 2018
Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk om financiële middelen te werven. Voor de protestantse kerk in Hellendoorn ontwerpt Indigo daarvoor al jaren de folder om deze actie onder de aandacht te brengen.

Sluyer rietdekkers
Rietdekken is een prachtig vak. De middelen waarmee de rietdekker werkt, zijn gemoderniseerd. Desondanks hangt er altijd nog een zweem van nostalgie rond dit beroep. Prachtig om daar een brochure voor te maken. A3, gevouwen tot 4 pagina’s A4. Full-colour geprint.

Rouwverlichtings avonden
Een klant van ons begeleidt mensen die moeite hebben de draad weer op te pakken, na het overlijden van een geliefde. Een bijzonder onderwerp. Het is daarom heel mooi om zo’n opdracht, samen met de klant, te mogen uitvoeren. Bovendien is het schilderij dat als decor voor de flyer is gebruikt, door onze klant zelf gemaakt. Indigo heeft het gefotografeerd en verwerkt in het ontwerp. A5, tweezijdig full-colour geprint.

Back To Top