Skip to content

Logo ontwerp

Hester gastouderopvang
Voor een gastouderopvang maakten we onlangs dit logo. Een gastouder is een opvangplek voor kleine kinderen. Het logo laat zien dat de kinderen zich thuis voelen en leuk kunnen spelen. En dat onder deskundig en vertrouwd toezicht.

Bewegen natuurlijk
Mindful bewegen in de natuur is het antwoord! Fitter en vitaler voelen, meer energie, meer ontspanning, gelukkiger zijn, een moment voor jezelf…….. Dit is de doelstelling van ‘Bewegen natuurlijk’. Zoveel mogelijk bewegen en bij grote voorkeur BUITEN. Dat was de insteek bij het ontwerp van dit logo.

Nix1.art
Een heel bijzonder product; klokken gemaakt van elektronische buizen. Deze buizen zijn nog populair voor gebruik in gitaarversterkers. Vroeger zaten ze in radio’s. Nix1.art gebruikt deze buizen voor het vervaardigen van prachtige klokken.

Ossenkamp vakantiehuis
Deze omgebouwde boerderij is al meer dan dertig jaar een populair vakantiehuis tussen Hellendoorn en Ommen. Onlangs is de huisstijl aangepast. Het resultaat is een beeld dat meer recht doet aan de bedrijfsnaam, die is afgeleid van de historische erfnaam.

Derk’s klompenmakerij
Deze onderneming is inmiddels gestopt met haar activiteiten, maar het logo is nog steeds prachtig om te zien. Wat een silhouet niet kan doen. De klomp-vormen gecombineerd met een opvallende lettertype geeft een mooi beeld voor dit nostalgische vak.

Metal machinebouwers
Metal machinebouwers is een zeer innovatieve onderneming uit Nijverdal. Elke opdracht vraagt om het zoeken van oplossingen. Vanwege het innovatieve karakter van dit bedrijf is daarom gekozen voor schetsmatige vormen. Dit logo is een voortvloeisel uit een vorig logo.

Sluyer rietdekkers
Rietdekken is een oud beroep. Ondanks de moderne technieken, draagt dit vak nog steeds de nostalgie van vroeger in zich. Die nostalgie vind je terug in het logo van dit bedrijf uit Den Ham.

Muziek in de Tuin Hellendoorn
Een logo, ontworpen voor een muziekfestijn in het Dorp Hellendoorn. Een tiental tuinen zijn beschikbaar gesteld door de eigenaar en in elke tuin speelt een muziekgroep. Het evenement speelt zich buiten af, in de tuinen. En dat wil dit logo uitstralen.

’n Boaken uutgeverieje
Het uitgeven van een boek is als het aansteken van een vuur. ’n Boaken is het Twentse woord voor het paasvuur dat in het oosten veel te zien is rond Pasen. Met die ingrediënten zijn we aan de slag gegaan. De ‘B’ met de vlammen is een mooi icoon voor op boek-ruggen.

Haptotherapie Nijverdal
Haptotherapie Nijverdal is een praktijk voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding. Binnen de praktijk staat persoonlijke aandacht, tijd, en afgestemde hulp voorop. Hierdoor kan en mag iedereen zijn eigen proces beheren met de juiste ondersteuning en afgepaste zorg.

Librae administraties
Een logo voor een een administratie kantoor. Een kwestie van cijfers. Cijfers die moeten kloppen en verantwoord moeten worden.

Back To Top